Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Anonymous
Wysłany: 29 stycznia 2004 Jak zalogować się w Wyroczni
|
|
|
No dobra, nie wiedzialem gdzie się zapytać, wiec pytam tutaj. Właśnie zrejestrowałem się na forum, tylko na jakimś innym niż to, niby to samo ale tematy inne i część jest w języku angielskim(rejestrowałem się przez Osadę).Więc czemu tutaj nie mogę się zalogować??jako to jest z tym??Czy aby tutaj się zalogować trzeba być członkiem Osady??
P.S. Przepraszam że tutaj, ale kompletnie się zagubiłem :oops:
[UT: Mówiąc szczerze, niezbyt rozumiem: tu czy nie tu się rejestrowałeś?... Do Osady nie trzeba należeć, by mieć tu konto, lecz trzeba wypełnic formularz, który jest w Osadzie, a nastepnie poczekać na kontakt kogoś z Pretorian, która to osoba dokona rejestracji. Ten post pozostanie tu przez kilka dni, po czym go skasuję.]
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
Wysłany: 29 stycznia 2004 Jak zalogować się w Wyroczni
|
|
|
Cytat: |
No dobra, nie wiedzialem gdzie się zapytać, wiec pytam tutaj. Właśnie zrejestrowałem się na forum, tylko na jakimś innym niż to, niby to samo ale tematy inne i część jest w języku angielskim(rejestrowałem się przez Osadę).Więc czemu tutaj nie mogę się zalogować??jako to jest z tym??Czy aby tutaj się zalogować trzeba być członkiem Osady??
P.S. Przepraszam że tutaj, ale kompletnie się zagubiłem
[UT: Mówiąc szczerze, niezbyt rozumiem: tu czy nie tu się rejestrowałeś?... Do Osady nie trzeba należeć, by mieć tu konto, lecz trzeba wypełnic formularz, który jest w Osadzie, a nastepnie poczekać na kontakt kogoś z Pretorian, która to osoba dokona rejestracji. Ten post pozostanie tu przez kilka dni, po czym go skasuję.] |
Ja tez cos o tym wiem, na konto w osadzie czekam juz dosc dlugo, a zajrejstrowalem sie na forum w osadzie. Ale zamist byc zalogowanym na TYM forum jestem na innym forum , musialem sie logowac przez kanadyjski serwer ezboard czy cos takiego. Pozniej nawet nie wiem gdzie jak przegladalem osade znalazlem post muwiacy o tym ze ezboard cos tam robi nie tak i w zwiazku z tym trzeba poczekac na polskie forum, tam juz nikt nie zaglada a na TO forum nie wiem jak sie zalogowac. Moze ktos doswiadczony powie??
[UT: przyznawanie kont było przez jakiś czas niemożliwe ze względów technicznych. Teraz ruszyło, wszyscy, którzy skłądali podania wkrótce dostana potwierdzienia. Ci, którzy podań jeszcze nie składali, mogą to zrobić tu: http://osada.heroes.net.pl/chcialbymKonto.php]
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
Wysłany: 10 lutego 2004 Jak zalogować się w Wyroczni
|
|
|
Jak można sie zarejestrować na tym forum bo nigdzie nie widze napisu zarejestrój????????????????????????????? POMÓŻCIE
|
|
Powrót do góry
|
|
|
McGregor
|
Wysłany: 10 lutego 2004 Jak zalogować się w Wyroczni
|
|
|
To nie jest topic do tego typu rozmow wiec ktos go niedlugo wykasuje. Do tego czasu jednak podaje linke do podania o konto IMPERIALNE a wiec takze do wyroczni. To podanie zostanie rozpatrzone w czasie. Jakim - mozliwie szybkim, ale jest troche zaleglosci z powodu awarii.
http://osada.heroes.net.pl/chcialbymKonto.php
P.S.
UT podawal go nieco wyzej. To jedyna droga.
___________ Głupi nie wie że jest głupi, a mądry to wie. |
|
Powrót do góry
|
|
|