Autor |
Wiadomość |
Eldacar
|
Wysłany: 14 maja 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Niestety nie będzie to zjazd, ale wydaje mi się że warto spotkać się przy złocistym napoju w zacisznym miejscu... Czekam na propozycje od pozostałych zainteresowanych co do miejsca i czasu...
___________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones." A. Einstein |
|
Powrót do góry
|
|
|
Farmerus
Skąd: ciało z Wrocławia; serce z Taur Urgos; dusza wciąż błądzi
|
|
|
|
Gdyby tak blizej to zrobić...
Takie mini spotanie dolnośląskie, coby Wrocław, Wałbrzych itp także siem mogły spotkać...
___________ nie ma lekko |
|
Powrót do góry
|
|
|
Codhringher
|
|
|
|
Ja oczywiście jestem chętny. Jeśli chodzi o miejsce, to jest mi w zasadzie obojętne, byle by tam nie było zbytnich tłumów. A zresztą, można np. spotkać się przy stole bilardowym czy też kręglach - co kto lubi. Czas - najlepiej weekend.
Cytat: |
Gdyby tak blizej to zrobić...
Takie mini spotanie dolnośląskie, coby Wrocław, Wałbrzych itp także siem mogły spotkać... |
Lokalizacja takiego spotkania w Opolu nie byłaby zła :)
___________ The truth is out there |
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 15 maja 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Propozycja: 24 maj, sobota, cypel Bolkowej wyspy, tam, gdzie Towarzystwo Kajakowe ma swoją knajpkę. Godzina do obgadania.
PS. jakby kto chciał dobić do nas spoza Opola dajcie znać - odbierzemy w Dworca, bo to niedaleko. Samemu też można dotrzeć - kierować się na ZOO, a z mostu po lewej już widać ten plejs:)
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
|
|
|
Że kierować się na zoo, to oczywista ;)
Ech... a to p%^&%# PKP podniosło tydzień temu ceny o jakieś 15%... ech...
___________ Tylko modlitwa może Was zbawić! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Codhringher
|
|
|
|
Grenadier (cytat): |
Propozycja: 24 maj, sobota, cypel Bolkowej wyspy, tam, gdzie Towarzystwo Kajakowe ma swoją knajpkę. Godzina do obgadania.
PS. jakby kto chciał dobić do nas spoza Opola dajcie znać - odbierzemy w Dworca, bo to niedaleko. Samemu też można dotrzeć - kierować się na ZOO, a z mostu po lewej już widać ten plejs:) |
Hmmm - nie wiem, czy nie będę się musiał w tą sobotę udać do naszego bratniego miasta po drugiej stronie autostrady - ta setka opolskich hipermartetów czasami nie wystarcza :wink: , ale raczej powinnienem być - godzinę jeszcze sie ustali. I wartałoby jeszcze kogoś ściągnąć spoza naszej trójki :)
|
Powrót do góry
|
|
|
Eldacar
|
|
|
|
Rozmawiałem z Grenadierem przy ognisku i wstępnie ustaliliśmy godzinę spotkania na 16:00 - mam nadzieję, że będzie pasowała.
Co do pozostałych mieszkańców, to może ZUZEK wpadłby - trzeba by do niego zamailować...
___________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones." A. Einstein |
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 19 maja 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Na razie wszystko bez zmian:
Opole, 24 maja, godzina 16, klub Towarzystwa Wioślarskiego na wyspie Bolko. Osoby spoza lub nie znające tego miejsca - proszę o kontakt - zaprowadzimy za rękę ;)
|
Powrót do góry
|
|
|
Eldacar
|
Wysłany: 28 maja 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Spotkanie doszło do skutku - było wspaniale, a piszę dopiero teraz o tym, ponieważ wcześniej jakoś miałem problemy z trafieniem do kompa, no ale co się odwlecze to nie uciecze. Niech nieobecni żałuj, bo tylko to im pozostało - pogoda była wymarzona, towarzystwo też super - więc czego można chcieć więcej - oby więcej takich spotkań...
Wszystkim, którzy żałują iż nie przyjechali, oznajmiajm że już pod koniec czerwca kolejny mini zlot w Opolu - serdecznie zapraszamy :)
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 28 maja 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
No to ja może zajadę. Jak będzie luz.
Poznacie swego idola :lol: :lol: :lol: :lol:
Będziecie mnie mogli zamknąć w jakimś miłym zakładzie w Opolu co bym miał blisko na te wasze zjazdy
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Eldacar
|
Wysłany: 6 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Dziś przy ognisku porozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że terminem pasujacym wszystkim (większości) jest 04.07.2003 r. - Informacja pojawia się prawie na miesiąc przed spotkaniem, aby jeszcze dokładniej wszystko zaplanować i zebrać więcej Mieszkańców.
|
Powrót do góry
|
|
|
Guinea
|
Wysłany: 6 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Samuel: mamy zakładzik w Sam raz dla Ciebie w Toszku. Bardzo blisko Gliwic, mógłbym Cię czasami odwiedzać :))).
A WoGóle to na zlocie będę... prawie na pewno ;)
___________ Achtung! Weasel!
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 9 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Opole nie gorsze i swój zakład ma - na ulicy Wodociągowej. Serdecznie zapraszamy:)
A tak na serio - cfajte opelner trefen - 4 lipca, gadzina? Ta co wtedy? Bo plejs noże być inny, niet prabliema:)
|
Powrót do góry
|
|
|
Codhringher
|
Wysłany: 16 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Poprzedni plejs i tajm mi osobiście pasował. Jeśli chcemy coś nowego wymyślić, to można rozważyć:
- bilard
- kręgle
- Turawę
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 17 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Turawa - hm, ale tylko z noclegiem, inaczej bez sensu (info dla inastanców - Turawa, jezioro 20 kilo od Opola). Bilardzik, hm...
|
Powrót do góry
|
|
|
Eldacar
|
Wysłany: 17 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Hmm Turawa powiadacie - może być, powiedzmy na weekend, z noclegiem, co do Bliradzika to też bardzo chętnie - ale jako kibic, bo gracz ze mnie marny :)
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 18 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Eld i Coe - co robicie w następnym tygodniu - środa albo czwartek? Pytam bo możemy miec niezapowiedzianą wizytę na wysokim (i ładnym) szczeblu. Jutro (tj. środa) będzie wiadomo na 100 procentów kiedy. A kto nas odwiedzi - hm, pewne piękne oczy:)
|
Powrót do góry
|
|
|
Eldacar
|
|
|
|
Piękne oczy powiadasz... czyżby miała nas odwiedzić jOjO ???
W każdym bądź razie w środę, czwartek, jestem wolny jak ptak :) Wszak rozpoczęły się wakacje. Czekam więc na dokładny termin, miejsce i godzinę :D
PS Jeśli chcesz Grenadierze to wezmę Disciples I Sacred Lands, ale czytałem na forum, że stara płytka działa już należycie, więc może nie bdzie potrzebna.
|
Powrót do góry
|
|
|
Codhringher
|
|
|
|
W przyszłym tygodniu powinienem być.
A z tych trzech moich pomysłów mnie samemu najbardziej podoba mi się bilardzik - choć też gram marnie.
|
Powrót do góry
|
|
|
Ann
|
Wysłany: 20 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Szczebel sie cieszy, że Was odwiedzi - i może na jakiś bilardzik jest szansa? Albo piłkarzyki jakieś? W sumie wszystko jedno w co Was pokonamy:)
___________ Ludzie myślą czasem jak zabić czas, a to czas ich zabija.
Alfons Allais |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ann
|
Wysłany: 20 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
BTW - 25 czerwca około 15.30 na opolskim dworcu zjawią się dwie wystraszone postacie. Z prawdziwym lękiem w oczach będą uciekać przed ciekawskimi spojrzeniami tubylców. Niepewni co robić, z tobołkami na plecach będą bezradnie stać jak te ciołki czekając aż ich ktoś stamtąd odbierze. Więc jeżeli macie ludzkie odruchy - nie zawiedźcie ich i przyjdźcie kto może:)
Alfons Allais |
|
Powrót do góry
|
|
|
Eldacar
|
Wysłany: 21 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
W piłkarzyki bardzo chętnie, bilardzik już mniej chętnie... w środę 25.06 o 15.30 na opolskim dworcu będę z niecierpliwością czekał na dwie wystraszone postacie - może jakiś znak rozpoznawczy ??
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 22 czerwca 2003 Miasto stu hipermarketów - spotkanie w Opolu
|
|
|
Eld - zapamiętaj avatar :) - spoko, ja wiem jak Oczy wyglądają :)
UWAGA - zbiórka pod żółtym, powtarzam, żółtym, rozkładem jazdy przy wejściu z peronu 1 (pierwszego) do holu głownego dworca. Godzina W - 15.15. I tam na tych przestraszonych czatujemy:)
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
|
|
|
Ja też kiedyś byłem w Opolu :D
(chciałem chociaż to napisać, bo Wam zazdroszczę! Będę z Wami duchem i kuflem! Może się z Wami telepatycznie połączymy - piwna brać się nawet w eterze znajdzie ;) A więc w środę połączenie: Opole - Warszawa)
___________ Tylko modlitwa może Was zbawić! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ann
|
|
|
|
Nie ten stolik - wiem - ale skoro tak nam Inghamie zazdrościsz to pomysl nad jakimś miłym miejscem w Warszawie:) Cirk abaut po tygodniu bedziemy wracać prze Stolycę do Zielonej Góry:)
Khmhm... Zapamiętaj avatar? Skoro wiesz jak Oczy wyglądają Grenadierze to wiesz, że avatar kłamie:) Przynajmniej w kwestii kolorystycznej - a to przecież najpierwsza i często ostatnia za razem możliwość rozpoznawania osób przez facetów:)
Alfons Allais |
|
Powrót do góry
|
|
|