Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Anonymous
Wysłany: 4 lipca 2005 Informacje o HoMM 5
|
|
|
Ale bzdury :D .
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
|
|
|
Panowie mam w lapkach najnowszy numer CDA (prenumerata) i to co w nim pisza :
"Dobra wiadomoscia jest zlozona obietnica przez Fabrice'a Cambouneta, producenta gry ze strony Ubisoftu ze w dniu premiery gry bedzie istniec POLSKA WERSJA JEZYKOWA wprost z pudelka (powod : liczebnosc polskiego fandoru serii), co oznacza ze unikniemy oczekiwania na spolszczenie !"
Heh ja jestem szczesliwi wresce nas (producenci) docenili ;]
jutro sami to mozecie przeczytac w CDA
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
|
|
|
nie mogę uwierzyć w to co napisali w tym artykule, że będą tylko 4 jednostki w mieście, przecież to będzie badziew gorszy od czwórki, siłą trójki było to, że walczyło aż siedem istot(potworów) a nie czterech bohaterów i trzy oddziały stworzeń z czwartego levelu tak jak w czwórce. Po za tym z tymi krasnoludami to też nie najlepiej, wolałbym widzieć ich wraz z elfami, jeszcze gra bez cytadeli i lochów. Zresztą ten to jakaś ściema najpierw pisze, żę będzie od 6 do 7 miast a potem podaje, że będzie 8 pewnych, jeszcze w innych źródłach podają 6 miast i biernych bohaterów. Mimo wszystko jest kilka ciekawych rozwiązań, grafika całkiem przyzwoita i na polu walki będzie na pewno ciekawie, może nawet ciekawiej niż w trójce. Najlepiej będzie poczekać do premiery gry może zrobią te siedem jednodtek i będzie z tego hicior.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
Wysłany: 5 lipca 2005 Informacje o HoMM 5
|
|
|
Wiecie co ludzie ??? od czytania tego wszystkiego słabo się robi... jedni mówią ze bedzie do dupy inni udowadniają im ze nie i wicewersa... po kilku postach już zwątpiłem co tam dalej może pisać... Powiem tylko tyle że jakiej by tej piątki nie zrobili to i tak ktoś (np. JA) ją zmodyfikuje na wzór 3 wkońcu jest w 3D więc doś szybko bedzie się wszystko robiło... nie trzeba klatek animacji robic... CZYLI jeśli spi*****ą tych hirosów to ktoś to za nich poprawi... wierzcie mi ...
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
Wysłany: 5 lipca 2005 Informacje o HoMM 5
|
|
|
Fajny wywiad na Celestial tutaj
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Val Gaav
Skąd: Z jednego z czterech światów stworzonych przez... : "Lord of the Nightmares"
|
Wysłany: 11 sierpnia 2005 Informacje o HoMM 5
|
|
|
Jutro Ubi ma zamieścić na mightandmagic.com pełne dokładne opisy miast inferno i heaven ...
A już teraz pewna fanowska strona dorobiła się opisów jednostek , ich dokładnych nazw oraz możliwości bojowych
link
Ponadto są tam też nowe szkice koncepcyjne
link
......................
Ato z oficjalnej strony ... jak na razie tylko o heaven
link
.................
___________ Darkness beyound blackest pitch, deeper then the deepest night
King of darkness, who shines like gold upon the Sea of Chaos.
I call myself upon thee! Swear myself to thee !
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Galadin
|
Wysłany: 11 sierpnia 2005 Informacje o HoMM 5
|
|
|
Na mightandmagicgame.com pojawiło się krótkie przedstawienie "Haven". Jak pisze tutaj: Worship: Elrath, the Dragon of Light, and its first servants - the Angels " fabuła jednak będzie oparta w głównej mierze na roli smoków.
___________ |
|
Powrót do góry
|
|
|