Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-11-21 15:36:52
Autor |
Wiadomość |
Magmaten
|
Wysłany: 16 sierpnia 2005 Niedocenione jednostki w H3
|
|
|
ja jako jedyny docenieniam arcydiabły! Inni uważają je za cienizny... dlaczego???
Arcydiabły też mają uczucia :twisted: :evil:
Nie prawda, ja doceniam Arcydiabły, dla mnie odpowiednio wykorzystane są na 2 miejscu po archaniołach. (Zmien ton i charakter wypowiedzi) - H.G.
Następne takie posty będą leciały do kosza BEZ powiadomienia - Nami
___________ As phoenix I will reborn from the ashes |
|
Powrót do góry
|
|
|
Drackiness
|
Wysłany: 17 sierpnia 2005 Niedocenione jednostki w H3
|
|
|
Oh, na ten temat mam dużo do napisania! A mianowicie:
-zielone smoki- w poprzednich częściach 1 taki zielony smok mi wystarczał na wiele trudnych walk! Nawet grałam raz w taką mapę, gdzie miałam tylko 1 zielonego! Zdecydowanie w tej części są za słabe! Wtedy zielone smoki były potęgą, a teraz? Toż to są teraz najsłabsze smoki!
-krzyżowcy- tak jak w ankiecie!
-chłopi- w realu jakby z 2000 chłopów poszło na 2 tytanów to by ich praktycznie staranowali! A tutaj to tytan (1) z łatwością wygrywa z nimi... co jest grane?
-Fenixy- to są jak dla mnie piękne i idealne jednostki... ale idealniejsze by były, gdyby były wytrwalsze i silniejsze! Mi już raz 3000 diablików za jednym trafem zabrało aż 6 fenixów!
Wymieniać i wymieniać tu można... ale bez końca :lol:
___________ I am the godess of dragons!
My name is Drackoness |
|
Powrót do góry
|
|
|