Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
ASX76
|
Wysłany: 30 stycznia 2005 Zapowiedzi w CDA
|
|
|
No cóż... Czy będą to zmiany na lepsze okaże się w praktyce. Z oczywistych względów największe obawy mam odnośnie czynnego bohatera , ale jeśli nie zostanie on "przepakowany" to nie powinno być problemu.
Arty faktycznie mogą budzić niepokój , ale między szkicem a screenem z gry droga bardzo daleka i na ekranie wcale nie musi to wyglądać tak źle , tym bardziej , że miały one stanowić punkt wyjścia do dalszych prac ( o ile dobrze zrozumiałem ) , a nie być wykorzystane od razu "na żywca".
Nie podejrzewam CDA o blefowanie. Niby po co mieliby to robić ? Prima Aprilis dopiero w kwietniu. Po prostu pozbierali do kupy porozsiewane przez twórców informacje. Podobno udało im się dorwać kogoś , kto wkrótce udzieli bardziej szczegółowych informacji.
Marzy mi się , żeby plotki o rzekomych pracach nad "HoM&M 5" świetnej rosyjskiej grupy Nival Interactive okazały się prawdziwe. A co ? Pomarzyć nie można...?
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Val Gaav
Skąd: Z jednego z czterech światów stworzonych przez... : "Lord of the Nightmares"
|
Wysłany: 2 lutego 2005 Zapowiedzi w CDA
|
|
|
ASX76 (cytat): |
Arty faktycznie mogą budzić niepokój ,
|
Wiesz akurat o grafikę się nie martwię .1) Mi ten styl odpowiada . 2) grafika nie jest dla mnie tak ważna
ale jeśli nie zostanie on "przepakowany" to nie powinno być problemu. |
Właśnie o to chodzi że będzie problem :evil: ... Nieprzypakowany heros będzie za często umierał . Zbyt przypakowany będzie chodził bez armii bo sam będzie jednoosobową armią .
Nie da się tego wyważyć :wink: . Nie ma opcji po środku . Zobacz ile jest rozmiarów map i jak różnie mogą być zbudowane (tu ważna jest ilość miast na mapie czyli ile jednostek stawałoby na przeciw naszego herosa) . Poprostu nie da się tak zbalansować aktywnego herosa by na każdej mapie było dobrze ...
Dlatego też jestem zwolennikiem biernych herosów :)
Nie podejrzewam CDA o blefowanie. Niby po co mieliby to robić ? Prima Aprilis dopiero w kwietniu. |
Moim zdaniem recenzja którą mógł napisać ktokolwiek kto poszperał nieco w necie (a resztę pozmyślał lub zgadywał ) nie jest wiarygodnym źródłem informacji...
___________ Darkness beyound blackest pitch, deeper then the deepest night
King of darkness, who shines like gold upon the Sea of Chaos.
I call myself upon thee! Swear myself to thee !
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Evander
|
Wysłany: 2 lutego 2005 Zapowiedzi w CDA
|
|
|
CDA jest zbyt skomercjalizowane, i juz od dawna nie jest miarodajne jesli chodzi o opinie na temat gier.
zas co do newsow, to jak wyzej - jesli ktos napisal newsa na podstawie plotek sieciowych a reszte sobie domyslil, to zadna miara nie mozna tego brac na powaznie.
to troche tak, jakby po ksztalcie zdziebel trawy zgadywac czy na danym terenie jest ropa.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Maal Verne
|
Wysłany: 3 lutego 2005 Zapowiedzi w CDA
|
|
|
Zatem widze, że wielu się zgadza z tym, że nie należy brać zapowiedzi CDA na serio..
"Bo jak coś powiedzą, to powiedzą" :P
___________ Immanuel Kant - "Niebo gwieździste nademną, prawo moralne we mnie" |
|
Powrót do góry
|
|
|