Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Grenadier
|
Wysłany: 28 czerwca 2005 Warszawka (i okolice) spotkania
|
|
|
tse tse i inni z wawki - więc 1 lipca cza by się stuknąć qflem soku. Ja będę od rana w stolycy, załatwię i ustalę co mam ustalić, coby wam niepotrzebnie czasu nie mitrężyć i popołudniu sie spotkamy. Jak dla mnie łoaza jest kól, więc może tam. 16? 17? Kto dojdzie będzie mile widziany - w końcu taka atrakcja, Gren w Stolicy ;P
Aha, w sobotę z rańca ruszam dalej, więc sobota juz beze mnie niestety :(
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
tse tse
|
Wysłany: 30 czerwca 2005 Warszawka (i okolice) spotkania
|
|
|
Tożek właśnie napisał, że w piątek tylko do 17 :?
___________ Hattrick VII.42 - moja liga
Pilica piłkarska stolica :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 30 czerwca 2005 Warszawka (i okolice) spotkania
|
|
|
A mi się porypało trochę. O 19.25 mam pociąg do Poznania, więc będę do tej godziny, ale możemy spotkac się wcześniej. O 15 np. ??
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 1 lipca 2005 Warszawka (i okolice) spotkania
|
|
|
Tak przy okazji... jak to z dwójką młodych było.
Pamiętam pierwsze spotkanie z Jaskiniowcami w Byczynie. Przywitali nas z browarami w łapie i powiedzieli, że trzeba godzinę wracać żeby samemu kupić. Po kilku próbach rozmowy poszedłem na boisko, siedziałem przy bramce i zajadsając kanapkę patrzyłem na gwiazdy. I tak mniej więcej było na pierwszym spotkaniu. Następne dni, spotkania już się same ułożyły :).
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hubertus
|
Wysłany: 17 sierpnia 2005 Warszawka (i okolice) spotkania
|
|
|
Szykuje się mała okazja do spotkania, jak wiadomo Gren wyjeżdza za granicę i będzie z tego powodu w Stolycy, zlocik odbędzie się w piątek 26 sierpnia o godzinie 17.00 w Oazie.
Zapraszamy ofkorz również osoby z poza Warszawy, to ostatnia szansa na spotkanie z Kanclerzem przed Jego podróżą!
___________ "Czy to jest wina ogrodnika, że tulipany schną w wazonie?" |
|
Powrót do góry
|
|
|