Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Bubeusz
|
Wysłany: 14 sierpnia 2005 THE RPG Story I i II - dodatek
|
|
|
Ekhym.. Małe sprostowanie odnośnie mojego poprzedniego postu:
"Ja też jestem obecny, przytomny i gotowy... za tydzień, bo wyjeżdżam" :)
Tylko przypadkiem nie czekajcie na mnie! Piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie :) Jak wrócę to ma być nowa strona do przeczytania :D
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Fristron z Avlee
|
Wysłany: 15 sierpnia 2005 THE RPG Story I i II - dodatek
|
|
|
(Słabo)silny, zwarty i gotowy!
Po powrocie z naszych pięknych Mazur (których ani trochę nie chciało mi się zwiedzać) i litewskiego Wilna (którego ani trochę mi się nie chciało zwiedzać, zwłaszcza że padał koszmarny deszcz) jestem wypoczęty i ogólnie jak nowo narodzony :lol: .
Muszę jednak powiedzieć, że na Mazurach myślałem o Legendzie - i mam kilka asów w rękawie... i w pole szaty mojej postaci :>
___________ Nie ma na tym świecie altruistów. Są ci, którzy ich udają i ci, którym udawanie weszło w nawyk. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Fristron z Avlee
|
Wysłany: 18 sierpnia 2005 THE RPG Story I i II - dodatek
|
|
|
Jako że na miejscu nie ma żadnego z prowadzących ktoś musi wziąć na siebie przykry (?:twisted:) obowiązek załatwienia pewnej delikatnej sprawy...
@Tarnum: przeczytałeś regulamin i napis nad nim? Chodzi mi o
Wszechwiedzący Destero :P (cytat): |
Przed przystąpieniem do RPG Story II należy:
-Rozwinąć wątek fabularny, który zamieszczony poniżej (długość tegoż rozwinięcia, a nie tylko wartość literacka, również brana jest pod uwagę w trakcie oceniania): i tu wątek - Fristron |
Twoja charakterystyka pojawiła się przedwczoraj, kiedy nie było żadnego z prowadzących - ergo - nie wypełniłeś tego polecenia.
I jeszcze:
Hell (cytat): |
]OGŁASZAM!
Nabór do "Drużyny Kręgów" zostaje ZAKOŃCZONY. |
Nic dodać nic ująć. Wiem, że drużyna się rozdzieliła, ale co, gdy się połączy? Lepiej dołącz (po napisaniu rozwinięcia) do kompletującego drużynę Dragonthana - ew. do Nagasha.
To tyle co do ciebie mam. Widziałem, że nieźle piszesz i myślę, że będzie z ciebie pożytek dla Legendy - ale cóż biurokracja nie śpi i byś mógł mieć problemy po powrocie Prowadzących :P . Tak więc - Twój post w Legendzie jest do usunięcia.
@Mastorious: Słyszałem, że masz zamiar zakończyć przygodę z Legendą. Byłoby miło, gdybyś się określił co zamierzasz.
@Hellburn: Mógłbyś coś teraz skrobnąć - pociągnąłbyś do przodu duet Bub&Hell, a ja Frist&Mastorious
To by było na tyle.
Fristron Chronolog - próbujący cokolwiek uporządkować w czasie, gdy nie ma prowadzących :) [/quote]
___________ Nie ma na tym świecie altruistów. Są ci, którzy ich udają i ci, którym udawanie weszło w nawyk. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Tarnum
Skąd: Z Grodziska Mazowieckiego (taka mała miejscowość pod Warszawą)
|
Wysłany: 18 sierpnia 2005 THE RPG Story I i II - dodatek
|
|
|
Coś ostatnio mało lotny umysł mam... No to skasuję tego mojego posta i się wysilę bardziej jak już przeczytam cały regulamin, tym razem ze zrozumienime :oops:
Dzięki za miłe słowa (dopiero teraz doczytałem twój post, muszę się nauczyć czytać od razu wszystko :oops: ), rozwinięcie zacząłem pisać, usunąłem post w legendzie i swoją chrakterystykę. Przynajmniej narazie ;) Na szczęście ten wstęp który jest dany daje bardzo dużo możliwości, dzięki czemu mogę pofantazjować ;) Pisze sie lekko, łatwo i przyjemnie ;)
___________ "Even a chosen one is not allowed to evaluate souls..." |
|
Powrót do góry
|
|
|