Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Haarald
|
Wysłany: 7 stycznia 2005 Czego się spodziewacie po Heroes 5 ?
|
|
|
Cytat: |
Możliwe, możliwe, -ja tylko napisałam jakie mam wrażenie, bo w końcu nie znam was za dobrze.
Ale licze na wyrozumiałość
A co do Heroes5, myślę, że to będzie fajna gra z świetną ścieżką dźwiękową |
Tak... ścieżka dźwiękowa ma duże znaczenie i cieszę się, że jej twórcą będzie dotychczasowy kompozytor.
Natomiast po samej grze o tym jak bedzie wyglądać i jakie rozwiązania w nie zostaną zastosowane można spodziewać się wszystkiego złego przeczucia do nadziei że projekt bedzie udany.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
Wysłany: 8 stycznia 2005 Czego się spodziewacie po Heroes 5 ?
|
|
|
Naprawdę będzie ten sam kompozytor?! No to już mamy dobrą wiadomość :D
Jeszcze było by bardzo fajnie(przynajmniej dla mnie) gdyby było menu w H5 było podobne do H2, znaczy, by było ujęcie takiej uliczki jakiegoś miasteczka wieczorem , gdzie są wiwieszone różne tabliczki podpisane "nowa gra, wczytaj gre, itd."
Bo moim zdaniem to był najlepszy pomysł na główne menu- jest takie klimatyczne :) i z tamtą muzyką, dawało takie wyobrażenie, że wszyscy bohateowie odwiedzają tą okolicę by posiedzieć sobie w tawenie :)
Ale to tylko moje zdanie :wink:
...
Haaraldzie :arrow: nie chciałam ciebie urazić, i dzięki że wyprowadziłeś mnie z błędu.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anthon
|
Wysłany: 9 stycznia 2005 Czego się spodziewacie po Heroes 5 ?
|
|
|
Czy ten sam kompozytor robil muzyke w h2? Nie chcial bym powrotu do tej jakies oblesnej opery :]. Muzyka z h3 wymiatala ;].
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
Wysłany: 10 stycznia 2005 Czego się spodziewacie po Heroes 5 ?
|
|
|
A moim zdaniem z H4 muzyka była o wiele lepsza..
I co z tego?!
Różne są gusta i guściki, o których-jak wiadomo :? - się nie dyskutuje.
Mojej koleżance(którą niedawno zapoznała ze światem HoMM) stwierdziła, że muzyka z H4 jest WSPANIAŁA.
Więc tutaj apeluje, by dopisać do wypowiedzi "moim zdaniem, wg. mnie, a MI się tam podobało"... by było jasne, że się wypowiada za samego siebie.
Pozdr.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
|
|
|
O tak, muzyka w H4 (w szczegolnosci Asylum) jest cudowma, porywajaca, klimacik i.t.d...
Szkoda, ze reszat gry jest na poziomie co najwyzej miernym..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Acid Dragon
|
|
|
|
Haaraldzie - możesz sprecyzować?
Cytat: |
Tak... ścieżka dźwiękowa ma duże znaczenie i cieszę się, że jej twórcą będzie dotychczasowy kompozytor. |
Wydaję mi się, że muzykę do H4 tworzył, jak zawsze, Rob King, który przez Ubisoft nie został chyba ostatecznie zatrudniony.
___________ Neutralność nie zawsze jest możliwa... |
|
Powrót do góry
|
|
|