Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Trang Oul
|
Wysłany: 27 stycznia 2005 The Forge 10 miastem w Heroes III ?
|
|
|
Yavor (cytat): |
Forge mogłoby być! Trzeba by sie tylko nad jednostkami zastanowić. Najsilniejszą mógłby być smoczy golem (coś a la ten z Homm4) z punktami ataku 27 :D Gry by to zbytnio nie zepsuło, o ile nie ustawiłoby się jakichś kosmicznych parametrów jednostki :P |
Najsilniejszą jednostką w Forge miał być Juggernaut (nieulepszony) i Dreadnought (ulepszony). Miała to być istota mechaniczna, mogąca latać i silniejsza od Behemota. Smoczy golem już jest w H3 (Kryształowy smok), a ten z H4 to nie jest golem, tylko maszyna.
___________ Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych.
http://wogofani.fora.pl |
|
Powrót do góry
|
|
|
Gelu
|
Wysłany: 25 marca 2005 The Forge 10 miastem w Heroes III ?
|
|
|
Tak, chciałbym to zobaczyć...Ale z drugiej strony (pisałem to już raz napisze i drugi)
HoMM III zawsze było mityczne i baśniowe, a teraz w Forgu pojawiają się czołgi i jakieś gobliny z pistoletami... Ja jestem przeciw temu, ale muszę się przyznać że jednak troche korci mnie żeby zobaczyć co to będzie, co to będzie...
___________ Po śmierci rodziców chodzę w kapturze.|
__________|"""""""""""""""""""""""""""""
Gelu Knight |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hellburn
|
|
|
|
Trang Oul (cytat): |
Najsilniejszą jednostką w Forge miał być Juggernaut (nieulepszony) i Dreadnought (ulepszony). Miała to być istota mechaniczna, mogąca latać i silniejsza od Behemota. |
Silniejsza od Archanioła*
Gelu (cytat): |
HoMM III zawsze było mityczne i baśniowe |
zapraszam do kwasowej groty i poczytać troche historii heroes.
___________ Damn! |
|
Powrót do góry
|
|
|
LarvaExotech
|
|
|
Trang Oul (cytat): |
Najsilniejszą jednostką w Forge miał być Juggernaut (nieulepszony) i Dreadnought (ulepszony). Miała to być istota mechaniczna, mogąca latać i silniejsza od Behemota. Smoczy golem już jest w H3 (Kryształowy smok), a ten z H4 to nie jest golem, tylko maszyna. |
Bummmmm! Jedno słowo mnie rozwaliło: "latać" - latać??? Juggernaut i Dreadnought bardziej by mi się podobały jako wielkie mechaniczne jednostki chodzące bardzo mało i kierujące się zasadą: "jak walnie to zabije"...
___________ I odpuść nam nasze wina... jako i my odpuszczamy naszym winodajcom...... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Trang Oul
|
|
|
|
Tak się domyślam, że mogły latać, bo ich siedliskiem był pas startowy.
___________ Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych.
|
Powrót do góry
|
|
|
Acid Dragon
|
|
|
|
Z tym lataniem to najwyraźniej mój błąd... najwyraźniej pomyliłem się niegdyś co do siedliska jednostek 7 poziomu, a to wlaśnie w oparciu o to siedlisko myslałem, że potrafią latać. W rzeczywistości pas startowy miał być siedliskiem jump soldiers/troopers (minotaurów).
a przy okazji - ankieta stoi już od 2003 roku i wreszcie uzbierało się 100 głosów.
Tak więc ogólnie:
17% jest na NIE
81% jest na TAK
2% nie ma zdania
spodziewałem się większej przewagi głosów na 'TAK', ale jakoś to przeżyję :P. 81% to wystarczający i wymierny efekt. Co ciekawe, temat Forge jest chyba wiecznie żywy, a ostatnio nawet powrócił na zagraniczne fora pod wpływem grafik Zielevitza...
___________ Neutralność nie zawsze jest możliwa... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Varaus
|
Wysłany: 22 czerwca 2005 The Forge 10 miastem w Heroes III ?
|
|
|
Ja także zrobiłem animacje Cyber Dead lecz troche rożni się od Cyber Dead Zielevitza...
___________ Wszystko można zrobić za pomocą Skryptów ERM... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Coyote
|
Wysłany: 22 czerwca 2005 The Forge 10 miastem w Heroes III ?
|
|
|
Varaus (cytat): |
Ja także zrobiłem animacje Cyber Dead lecz troche rożni się od Cyber Dead Zielevitza...
A wygląda tak: [img]http://C:\Documents and Settings\Adminek\Pulpit[/img] |
Obrazk musi być na jakimś serwerze umieszczony, nie można ze swojego komputera. Skorzystaj ze strony www.photobucket.com - łatwa rejestracja, szybki wbudowany ftp :).
___________ Powinieneś coś zrobić, zanim włączy się wygaszacz ekranu! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Vinius
Skąd: Miasteczko niedaleko zamku króla Maximusa...(Hunterville)
|
Wysłany: 25 czerwca 2005 The Forge 10 miastem w Heroes III ?
|
|
|
widzę, że temat stary, ale jary :D
ja jestem za zamkiem forge, mimo zastrzeżeń (no cóż, roboty tak czy siak troche nie pasują...). przecież chyba nastąpiła rozbieżność pomiędzy HoMM i MM w części AB? dla niekumatych (wątpię, czy tu tacy są :) ) jest strona Acida - polecam. dla ludzi o mocnych nerwach.
___________ Ku chwale Imperium!
O von sikus II
vel Vinius |
|
Powrót do góry
|
|
|
Trang Oul
|
Wysłany: 26 czerwca 2005 The Forge 10 miastem w Heroes III ?
|
|
|
Chyba bardziej pasują roboty niż przemieszanie istot żywych (gobliny, minotaury, nagi) i nieumarłych (cyber zombie), i to jeszcze z różnych zamków.
|
Powrót do góry
|
|
|