Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Acid Dragon
|
Wysłany: 12 sierpnia 2005 Porady
|
|
|
jak się gra z kodami to może :P
limit oczywiście istnieje i jest wkurzający (w MM6 i MM8 także). W pewnym momencie z ciał tytanów i smoków już nigdy żaden artefakt czy relikwia nie wyjdzie. Można to ominąć tylko w jeden sposób - w grach jest kilka miejsc, w których programowo umieszczono losowe artefakty (w MM7 lab clanckera i kolonia zod). Jeśli więc najpierw pozbiera się artefakty z potworów, a dopiero potem odwiedzi się owe miejsca, to owszem- można przekroczyć limit - stąd wrażenie w MM8, że tam limitu nie ma, gdyż po prostu miesc z losowymi artefaktami jest tam od cholery.
Do limitu nie wliczają się też już wyżej wymienione przedmioty specjalne.
A co do dwóch takich samych artefaktów to jest to standard i przy niesamowitym pechu można nawet ciągle losować ten sam.
___________ Neutralność nie zawsze jest możliwa... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Aramil
|
Wysłany: 14 sierpnia 2005 Porady
|
|
|
Mam pyatnie: czy jak mój (w tym przypadku złodziej) stał się zombie to czy da sie ten proces odwrócić?? :|
___________ "We are the most civilsed race in the world. We have more exquisite ways to kill than any other."
Lord Vraneth the Cruel , master of Har Ganeth |
|
Powrót do góry
|
|
|
Avonu de Odihs
|
|
|
|
Da się. Trzeba tylko znaleźć odpowiednią świątynię, bo nie każda przywraca zombie do życia. Chyba w Celeste praktykują ten zwyczaj (jeśli chodzi o MM7).
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aramil
|
|
|
|
Fajnie! Tylko że ja wybrałem ścieżke ciemności :?
___________ "We are the most civilsed race in the world. We have more exquisite ways to kill than any other."
|
Powrót do góry
|
|
|
Avonu de Odihs
|
|
|
|
Kapłani w świątyniach nie są wybredni, nie patrzą na wybraną ścieżkę, tylko na pełną sakiewkę. Przyjmują każdego kto ma trochę grosza przy duszy.
Cytat: |
kocham mroczne elfy: MM8, WHFB(nikt pewnie nie wie co to jest :/ ) |
Z WHFB grałem tylko w "WH:Dark Omen", więc troszeczkę wiem, co to jest. Zwykłego bitewniaka nie miałem okazji spotkać.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aramil
|
|
|
|
Nawt nie wiedziałem! Dzięki! :D
|
Powrót do góry
|
|
|
Mortai
|
Wysłany: 16 sierpnia 2005 Porady
|
|
|
Acid Dragon (cytat): |
jak się gra z kodami to może :P |
No wiesz co... Bez przesady...
Avonu de Odihs (cytat): |
Da się. Trzeba tylko znaleźć odpowiednią świątynię, bo nie każda przywraca zombie do życia. Chyba w Celeste praktykują ten zwyczaj (jeśli chodzi o MM7). |
Świątynia w Erathii tez leczy. Z resztą w Harmondale także chyba (nie pamietam).
___________ HoMM sweet HoMM
Powiedzcie, kogo mam zlikwidować. Z chęcią pomogę... :) |
|
Powrót do góry
|
|
|